Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Избори

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира в РИК – Враца листата с кандидати

  28.08.2022 13:48
Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира в РИК – Враца листата с кандидати

Коалиция ГЕРБ-СДС регистрира в РИК – Враца листата си с кандидати за народни представители  от област Враца за  предстоящите парламентарни избори

Областният координатор на ГЕРБ -Враца Красен Кръстев и Областният председател на СДС - Враца Ирина Иванова регистрираха днес листата с кандидати за народни представители от Коалиция ГЕРБ-СДС в РИК. На регистрацията присъстваха и кандидати за народни представители.

„Отново имам честта и отговорността да водя отбора на ГЕРБ-СДС за 6-ти многомандатен избирателен район Враца. Благодаря на ръководство на ГЕРБ и на лидера на партията Бойко Борисов за доверието към мен! Вярвам, че професионализма, опита, експертизата на всеки от нашия отбор е ценен и ще бъде полезен при управлението на държавата. Държава, която други учейки се, упражнявайки се, издигайки шуробаджанащината в принцип, газейки Конституцията и законите на страната, слагайки личния интерес пред интересите на държавата и гражданите, доведоха до икономическа, енергийна и политическа криза“, подчерта водачът на листата инж. Петя Аврамова. „Изборът на 2 октомври е отговорност за бъдещето на всички граждани на България. Вярвам, че българските граждани имащи право на глас, гражданите на област Враца ще направят своя мъдър, разумен и правилен избор кой да управлява България. От това зависи как ще живеем – в икономически растеж , стабилност и градеж или ще затъваме в кризи, ще обедняваме и ще има застой и разруха. Всички ние трябва да сложим край на експериментите в България и да изберем хора, които знаем, че могат да се справят. Стоп на аматьорите във властта! В ГЕРБ-СДС знаем как се управлява държава и знаем как да преодоляваме кризите! Само ГЕРБ-СДС може да се справи със ситуацията в България! Доказали сме го! Сигурна съм, че отново ще бъдем първа политическа сила в област Враца, а и в цялата страна. Желая успех на нашия отбор и на всички колеги от коалиция ГЕРБ-СДС!“, допълни инж. Аврамова.

Ето и пълната листа на Коалиция ГЕРБ-СДС с кандидатите за народни представители за област Враца

1. инж. Петя Аврамова – министър на регионалното развитие и благоустройството в периода от 2018  до 2021 г., народен представител от 42-то до 47-то Народно събрание.

2. Мартин Харизанов – икономист и предприемач, доктор по икономика.

3. Мирослав Аспарухов - представител на гражданската квота в листата, художествен ръководител на Ансамбъл „Мездра“, народен представител в 45-то НС.

4. Владимир Христов – юрист, председател на ОбС – Враца, доктор по конституционно право.

5. Николинка Тодорова - председател на ОбС – Козлодуй, дългогодишен директор на СУ „Христо Ботев“ - Козлодуй, носител на награди на МОН за принос в системата на образованието.

6. Илиян Еленков - икономист, компютърен специалист, предприемач и управител на строителна фирма.

7. Сашка Александрова - общински съветник в ОбС – Враца, управител на счетоводна къща и икономист с професионален опит в сферата на мениджмънта.

8. Татяна Спасова - председател на ОбС – Мизия, директор на „ЦПЛР – Общински детски комплекс”, гр. Козлодуй, дългогодишен преподавател и методист.

9. Яна Бецинска – Георгиева - секретар на Община Борован от 2008 г. до 2017 г., има дългогодишен опит като председател на ОИК – Борован.

10. Лилия Димитрова - директор на дирекция „Устройство на територията“ в Община Козлодуй, като от 2016 година до момента успешно съвместява работата и на главен счетоводител в общинската администрация.

11. Галин Снежанов – представител на коалиционния партньор СДС, магистър по политология, експерт по младежки дейности и обучител в сферата на неформалното образование.

12. Ангел Лалюв – предприемач, общински съветник в ОбС – Козлодуй.

 

Последни
Анкета
Къде ще почивате това лято?

Резултати