Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Политика

Партия "Продължаваме промяната" представи водачите на листите си

  25.08.2022 18:44
Партия \

Партия "Продължаваме промяната" определи водачите на листите си за предстоящите извънредни парламентарни избори на 2 октомври.

Водач на листата а за област Враца отново е Деница Симеонова, инженер, мениджър и предприемач. Водач на листата за област Видин е адвокатът Иво Атанасов, който доскоро бе депутат за Видин от "Има такъв народ". Водач на ПП за област Монтана е Инна Иванова- състезател по  плуване и предприемач.                                                                                                                                

Деница Димитрова Симеонова е водач на листата на "Продължаваме промяната" в 06 МИР Враца. Тя е български инженер, мениджър, предприемач и политик, народен представител от парламентарната група на "Продължаваме промяната" в 47-ото народно събрание. Тя е бивш изпълнителен директор на Асоциацията на българските лидери и предприемачи и социален предприемач. Симеонова е родена на 4 май 1992 г. във Враца. Завършва магистратура по Електронно управление (на английски език), после е бакалавър по Индустриално инженерство (на английски език) в Техническия университет в София. По време на висшето си образование прекарва семестър по програма "Еразъм" в Авейруския университет в Португалия, и практика в немската компания "ГФК". Завършила е и Лятна предприемаческа програма в колеж №1 по предприемачество в света, според "Нюз енд Уърлд Рипорт" - колежът Бабсън.

Иво Атанасов е юрист- водач на листата на "Продължаваме промяната" в 05 МИР Видин. Роден е на  29/05/1956 г. в Свиленград. Владее немски език, пише в сайта на парламента за него. Той е от отцепилите се от ПП "Има такъв народ" депутати. Беше народен представител в предишните три парламента, водач на листата на ИТН за 05 МИР Видин. Получи номинация за министър на правосъдието в проектокабинета на Пламен Николов. Адвокат с над 30-годишна практика.

Инна Иванова е водач на листата на „Продължаваме промяната“ в 12 МИР Монтана. Тя стартира първия си бизнес още когато е на 22. Сега е собственик на дружества в областта на хранително-вкусовата промишленост, текстилната индустрия и агро бизнеса в България. Определя себе си като комуникативен работохолик, който умее да работи в отбор и да владее хаоса. Първото ѝ участие в бизнеса е като маркетинг мениджър в семейната фирма, която се занимава с търговия на селскостопански резервни части, машини, техника, торове и сондаж и промивка на кладенци за поливна селскостопанска техника. Успоредно с това през 2011 г. Инна завършва ESERP-MBA в Барселона, а преди това ESMA – Escuels Superior de Marketing, в Барселона, и бизнес администрация в International University of Monaco. Владее 4 езика. През 2013 г. Иванова става част от управителният съвет на плувен клуб „Локомотив Русе“. Бизнесдамата има 57 републикански медала в плуването, участие в много балкански и международни турнири (9 купи и 8 медала). А през 1999 г. в Монако става световен шампион по биатъл за девойки до 16 години. Иванова участва активно в развитието на плувния спорт в България.

Бившият министър-председател Кирил Петков е начело на листата в 24-ти район в София, докато сподвижниците му Асен Василев и Даниел Лорер оглавяват по две листи; освен в столицата, съответно в Хасково и Варна. Бившият министър на вътрешните работи Бойко Рашков, бивш депутат от левицата, сега е начело на листата на "Продължаваме промяната" в Перник. Отстраненият от опозицията от поста председател на Народното събрание Никола Минчев е начело в Кърджали. 

Ето и списъка на водачите на листите на ПП „Продължаваме промяната”  за цялата страна:

 01 МИР Благоевград - Андрей Гюров

02 МИР Бургас - Константин Бачийски

03 МИР Варна - Даниел Лорер

04 МИР Велико Търново - Йордан Терзийски

05 МИР Видин - Иво Атанасов

06 МИР Враца - Деница Симеонова

07 МИР Габрово - Радослав Василев

08 МИР Добрич - Йорданка Костадинова

09 МИР Кърджали - Никола Минчев

10 МИР Кюстендил - Георги Стамов

11 МИР Ловеч - Искрен Арабаджиев

12 МИР Монтана - Инна Иванова

13 МИР Пазарджик - Ивайло Шотев

14 МИР Перник - Бойко Рашков

15 МИР Плевен - Иван Христанов

16 МИР Пловдив - Никола Минчев

17 МИР Пловдив-област - Росен Костурков

18 МИР Разград - Марин Шишев

19 МИР Русе - Николай Събев

20 МИР Силистра - Стоян Георгиев

21 МИР Сливен - Татяна Султанова

22 МИР Смолян - Михал Камбарев

23 МИР София - Асен Василев

24 МИР София - Кирил Петков

25 МИР София - Христо Петров

26 МИР София-област - Александър Дунчев

27 МИР Стара Загора - Радослав Рибарски

28 МИР Търговище - Даниел Лорер

29 МИР Хасково - Асен Василев

30 МИР Шумен - Николай Денков

31 МИР Ямбол - Мирослав Иванов

 

Последни
Анкета
Къде ще почивате това лято?

Резултати