Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Образование

Дигиталната образователна платформата iZZI с безплатен период

  23.08.2022 17:30
Дигиталната образователна платформата iZZI с безплатен период

Дигиталната образователна платформата iZZI с безплатен едномесечен пробен период и изцяло обновен уебсайт

Издателство Клет България предоставя възможност на учители, ученици и родители да се уверят в качеството на интерактивната среда 

Издателство Клет България предлага безплатен едномесечен тестови период на платформата с богата колекция от електронни ресурси - iZZI, за да могат потребителите лично да изпробват новите функционалности на платформата и да открият предимствата ѝ. iZZI съдържа учебно съдържание за обучение от 1. до 8. клас, включващо редица 3D и анимационни видеа, аудио прочити и игри за подготовка по учебната програма на МОН.

Модерната и иновативна образователна среда iZZI предоставя възможност за нов подход на преподаване на учебния материал, който отговаря на очакванията и изискванията на съвременното общество. Тя е подходяща за присъствено и дистанционно обучение, както и за самоподготовка, а обучителният процес се осъществява по занимателен и увлекателен начин, отличаващ се с модерно аудио-визуално съдържание. Новата структура на учебното съдържание следва съвременните образователни методики и потребностите на учителите и учениците.

„Предоставяме възможност за едномесечен безплатен пробен период за iZZI, за да могат всички ученици, родители и учители лично да се уверят във високото качество на дигиталните ресурси. Екипът ни ежедневно работи в посока обогатяване и усъвършенстване на функционалностите на платформата, която предизвиква любопитството у учениците и по този начин ангажира вниманието им. Специално за нашите клиенти изцяло обновихме уебсайта на платформата с по-модерен и достъпен интерфейс.”, коментира Владимир Колев, управител на издателство Клет България.

Платформата е лесна и достъпна както онлайн, така и офлайн на всички видове устройства, а съдържанието е оптимизирано за различните размери екрани. Тя предлага възможност за създаване на клас, група и вид семейство, както и има специални инструменти за работа с интерактивна или виртуална дъска. Чрез iZZI родители и учители могат да проследят напредъка на всяко дете благодарение на наличната електронна информационна база. Предимство е и моменталната обратна връзка при решаване на задачи, както и точковата система, която провокира състезателен елемент мотивиращ подрастващите да са най-добри.

Образователната среда обръща внимание на нуждите на деца със специални образователни потребности, включително чрез трансформиране на текст във формат, улесняващ четенето при хора с дислексия.

Чрез дигиталната платформа iZZI, издателство Клет България цели да подпомага образователния процес и модернизирането му.

За издателство Клет България:

Издателство Клет България е водещо образователно издателство у нас, част от голямата европейска издателска група Klett. Учебниците и учебните помагала с марките Анубис, Булвест 2000 и Klett, осигурявани от издателството, са символ на качество за няколко поколения български учители.

Клет България доставя на българския пазар и учебни системи и помагала за чуждоезиково обучение на KLETT, университетските издателства – Cambridge University Press и Oxford University Press, големите европейски издателства Delta, Difusión, Éditions Maison des Langues и Casa delle Lingue, както и речници и самоучители с марката PONS и Langenscheidt.

Клет България е член на Асоциацията на Кеймбридж училищата в България, Българо-Британската бизнес Асоциация, Германо-Българската Индустриално-Търговска Камара и на Асоциация Българска книга.

Последни
Анкета
Къде ще почивате това лято?

Резултати