Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Култура

Куклен театър „Мале-мале“ гостува в община Мездра

  22.08.2022 18:16
Куклен театър „Мале-мале“ гостува в община Мездра

Столичният Куклен театър „Мале-мале“ гостува в община Мездра с безплатна театрална постановка за деца

От 25 до 28 август 2022 г. Куклен театър „Мале-мале“ - София ще осъществи пътуващо турне в община Мездра. В четири последователни дни актьорите Коле и Мила Китанови ще изнесат безплатно в пет населени места от общината своята авторска постановка за деца „Концертът на куклите”.

„Тази година решихме да направим едно малко, но запомнящо се турне в Северозападна България, споделиха по този повод столичните актьори. След като получихме покана от Кметство Ослен Криводол, където сме гостували и преди, решихме, че можем да обиколим в района и да поиграем на още повече деца. Така в крайна сметка избрахме следните дестинации:

• 25 август (четвъртък) от 18:00 ч. в с. Ослен Криводол - в двора на Кметството;

• 26 август (петък) от 18:00 ч. в с. Моравица - в двора на училището, а при лошо време - в салона на читалището;

• 27 август (събота) от 11:00 ч. в гр. Мездра - на площад „България” и от 18:00 ч. в с. Царевец - на площада, а при лошо време - в салона на читалището;

• 28 август (неделя) от 18:00 ч. в с. Зверино - на площада, а при лошо време - в салона на читалището.

Представлението, с което ще гостуваме, е „Концертът на куклите“. Заповядайте да видите как изтънчените и красиви кукли (явайки) ще танцуват под съпровода на най-различна музика, призовават актьорите от Куклен театър „Мале-мале“. А междувременно ще се забавлявате неимоверно с приключенията на водещите на спектакъла.

Представленията от турнето са безплатни!

Очакваме ви!“.

Последни
Анкета
Къде ще почивате това лято?

Резултати