Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Политика

Петя Аврамова предаде поста на Красен Кръстев

  19.08.2022 12:51
Петя Аврамова предаде поста на Красен Кръстев

Областният координатор на ГЕРБ за Врачанска област Петя Аврамова предаде политическия пост на досегашния народен представител Красен Кръстев. Петя Аврамова управлява областната партийна структура от 2014 година, а Красен Кръстев бе няколко мандата народен представител от партия ГЕРБ за Врачанска област.

Ето какво послание публикува Петя Аврамова по повод партийната промяна:

„Предавам щафетата като областен координатор на ПП ГЕРБ – област Враца на колегата Красен Кръстев. Завещавам му добре работеща, сплотена и успешна организация. В годините, в които имах отговорността да бъда областен координатор, заедно с колегите общински ръководители, кметове на общини, общински съветници, кметове на кметства, общински ръководства, членове и симпатизанти на ГЕРБ постигнахме добри резултати – ГЕРБ се утвърди като първа политическа сила в областта. Тази отговорност е свързана с много политическа и организационна работа, изпълнение на приоритетите на партията и хората за развитие на област Враца. Развитието на Северозапада стана ключов приоритет при управлението на ГЕРБ.

Благодаря на общинските ръководства, на кметовете и на всички членове и симпатизанти на ГЕРБ за съвместната работа, за споделените идеи, за успешните кампании, инициативи и мероприятия, за реализираните победи!

Пожелавам на новия областен координатор да съхрани ценностите на ГЕРБ, да постигне по-добри резултати в изборните надпревари, да работи за развитието на областта! Да надгради постигнатото!

Продължавам активната си работа като политик. Ще използвам натрупания опит и експертиза за решаване на възникналите в последната една година кризи в държавата, за изпълнение на важните за Северозапада проекти, за по-добър живот в област Враца.

УСПЕХ!

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ЗАЕДНО!”

Последни
Анкета
Къде ще почивате това лято?

Резултати