Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Политика

Бойко Борисов посети врачанското село Лиляче

  11.07.2022 17:29
Бойко Борисов посети врачанското село Лиляче

Лидерът на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов  изненадващо днес  посети врачанското село Лиляче.  Повод за посещението е спечелването на частичните местни избори за кметския пост от кандидата на партия ГЕРБ. Борисов дойде лично да поздрави новата кметица на селото- 24-годишната Вероника Ценова.

Заедно с него в Лиляче дойдоха народните представители от ГЕРБ Петя Аврамова и Красен Кръстев, кметът на Община Враца Калин Каменов и неговите заместници Александър Владимиров и Цветан Стойчков, председателят на общинския съвет във Враца Владимир Христов и общински съветници, кметът на Мездра  Иван Аспарухов,  както и кметове на ГЕРБ от населени места в община Враца. Сред официалните лица бяха и лидерът на  младежката организация на ГЕРБ Георг Георгиев, Мартин Харизанов  от Враца, депутати и политици  от ГЕРБ - Димитър Главчев, Тома Биков, Младен Маринов и др. Борисов бе посрещнат радушно от десетки жители на селото. 

Борисов поздрави Вероника Ценова и й пожела успех в кметската работа. Той разговаря с много от жителите на селото, като ги поздрави лично и напомни, че изборите отминават, но след това всички трябва за работят заедно за просперитета на селото.” А тук до нас са младите хора. Младежите на БСП подкрепят кандидата на ГЕРБ, защото искат развитие”, каза лидерът на ГЕРБ.

 Борисов коментира и политическата обстановка у нас : „Няма да подкрепяме никакво правителство! Ние искаме бързи избори. Тогава политическата ситуация ще бъде друга. Тогава слагаме на масата принципите- евроатлантическа ориентация, както и отговорност към малките и средните населени места, за да се подобри инфраструктурата. Хората от места като Лиляче искат да има път, за да могат да развиват туризъм и др.”

Последни
Анкета
Къде ще почивате това лято?

Резултати