Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Спорт

Мартин Кавдански се завърна в „Ботев” Враца

  21.06.2022 15:47
Мартин Кавдански се завърна в „Ботев” Враца

Централният защитник Мартин Кавдански подписа договор с „Ботев” Враца и от новия сезон ще защитава зелената фланелка. Той се завръща на стадион „Христо Ботев“, където игра през 2019 година. Тогава Кавдански записа и два гола на сметката си.

През последните няколко сезона той бе част от „Царско село”, а също така бе и капитан на отбора.Опитният футболист е защитавал още цветовете на „Славия”, „Локомотив” Мездра, „Локомотив” Пловдив, „Берое”, „Черноморец”, „Марек” и „Локомотив” Горна Оряховица. В чужбина е част от френските „Метц” и „Клермон”, както от северномакедонския „Шкендия” и албанския „Тирана”.

Кавдански вече направи неофициален нов дебют с екипа на „Ботев” Враца. Той започна титуляр в контролата срещу „Янтра”, която врачани спечелиха с 5:2 преди няколко дни.

“Радвам се да се върна отново във Враца. Тук винаги съм се чувствал като у дома си. Ще дам всичко от себе си, за да постигнем целите, които ще имаме през новия сезон. Мисля, че отборът има възможност да гони много по-високо класиране от това, което беше миналата година. Обстановката не ми е чужда и бързо свикнах с колегите, с повечето, от които се познаваме“, каза Мартин Кавдански.