Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Видин

С музика, танци и много настроение започна Summer Vibes Festival 2022

  11.06.2022 21:20
С музика, танци и много настроение започна Summer Vibes Festival 2022

Третото издание на младежкия фестивал се провежда във Видин на 11 и 12 юни. В началото на първия фестивален ден десетки деца и младежи се събраха край сцената до крепостта „Баба Вида“, нетърпеливи да се включат в организираното там училище по танци. На него, под ръководството на професионални танцьори, те разучиха интересна хореография.

Програмата през деня ще продължи със забавни игри. Край крепостта „Баба Вида“ участниците ще теглят въже, ще скачат с чували, ще играят на ластик, федербал, народна топка. Ще има и състезания с велосипеди и тротинетки. А участието във всяка игра ще носи по едно парче от пъзел, като накрая събралите всички парчета ще участват в томбола с атрактивни награди.

Кулминацията на програмата е вечерният концерт. Заради метеорологичните условия, той ще започне с половин час по-рано – от 19:30 ч. Жителите и гостите на Видин ще имат възможност да видят и чуят на живо едни от най-популярните изпълнители сред младото поколение – Торино и Пашата, както и музикалната сензация Дара.

И тази година Summer Vibes Festival си поставя за цел да изведе децата от дигиталния свят и да им покаже един по-здравословен и различен начин на забавление в реалността, като се стимулира общуването помежду им и се заздрави връзката с родителите им чрез едно общо приятно преживяване.

 

11.06.2022

Последни
Анкета
За кого ще работи правителството на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ?

Резултати