Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Видин

Summer Vibes Festival отново във Видин

  07.06.2022 18:01
Summer Vibes Festival отново във Видин

За трета поредна година град Видин ще е домакин на младежкия Summer Vibes Festival. Той ще се проведе на 11 и 12 юни край емблематичната крепост „Баба Вида“. Организатори на събитието са Община Видин и Event Masters.

  Програмата на фестивала ще предложи много емоции за малки и големи. През всеки от двата фестивални дни преди обяд ще има dance school. Там участниците ще изработят танц, който ще представят вечерта на голяма сцена пред публика. Следобед ще се играят много забавни игри като теглене на въже, скачане с чували, ластик, федербал, народна топка, състезания с колелета, тротинетки и др. Участието във всяка игра ще носи по едно парче от пъзел, като накрая събралите всички парчета ще участват в томбола с атрактивни награди.

Вечерите са отредени за безплатни концерти на едни от най-актуалните сред младото поколение музикални звезди у нас. На 11 юни всички видинчани и гости на града ще могат да чуят и да се срещнат на живо с латино кралете Торино и Пашата, както и с музикалната сензация Дара. На 12 юни Крайдунавският парк ще е озвучен от любимците на младежите V:RGO, EMIL TRF, Moneystaxs и DJ Theo. Водещ на събитието ще е неподражаемият Монти.

 Мисията на Summer Vibes Festival, както и в предишните издания на младежкото събитие, е да изведе децата от интернет пространството, да им покаже един по-здравословен и не по-малко интересен начин за забавление – на открито, в реалния свят. Целта е да се насърчи общуването помежду им на живо, без дигитални устройства, както и да се заздрави връзката с родителите им чрез едно общо приятно преживяване.

Summer Vibes Festival Vidin 2022 е с вход свободен.

 

Последни
Анкета
За кого ще работи правителството на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ?

Резултати