Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Култура

Представят книгата на Стойчо Керев „Въпрос на гледна точка”

  03.06.2022 19:07
Представят книгата на Стойчо Керев „Въпрос на гледна точка”

Книжарница „Нова галерия” и Регионален исторически музей-Враца представят книгата на Стойчо Керев „Въпрос на гледна точка”/ Всеки си има своята истина.../

Културното събитие ще се състои на 8 юни 2022 г./сряда/ от 17.30 часа в Голямата зала на Художествената галерия.

Всеки има своята истина...
Въпрос на гледна точка не е просто израз. А наше право. Право да виждаме със собствените си очи, да мислим със собствените си умове. Да търсим истината е призвание, което не ни напуска до края.
Битката на ортодоксалната и неортодоксалната наука е факт. Но повярвайте ми, от това печелим всички ние. Колкото повече знание, толкова повече различни теории. Въпросите и отговорите са само частици от голямата картина. И колкото по-свободен е духът, толкова по-могъща е мисълта. Пътят е нелек, но пък е изпълнен с приключения. А какво друго да си поднесем като подарък, освен голямото приключение, наречено живот?
Стойчо Керев е журналист, продуцент и медиен експерт. Автор, лектор и комуникатор на методики за поведение и анализ. Създател и продуцент е на предаването, станало платформата за наука, мистика и конспиративни теории - "Новото познание", продължение на авторския му проект "Въпрос на гледна точка".
Автор на статии и редица публикации в електронни и печатни издания. От 1993 г. е член на СБЖ. Работата му в областта на документалното кино включва и успешните проекти "Конспирация 2017" и "Измамна реалност".

Последни
Анкета
Ще успеят ли партиите да сформират редовно правителство?

Резултати