Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Спорт

Областният управител се включи в 74-ия поход по пътя на Ботевата чета

  01.06.2022 19:02
Областният управител се включи в 74-ия поход  по пътя на Ботевата чета

Областният управител Стефан Красимиров се включи в 74-тия Национален туристически поход „По пътя на Ботевата чета от Козлодуй до Околчица“

В прехода на походната колона на 74-тия НТП „ По пътя на Ботевата чета от Козлодуй до Околчица“ се включи областният управител Стефан Красимиров. Той премина трасето съвместно с походниците от село Костелево до местността Йолковица, която се счита за лобното място на Христо Ботев. Там е поставен неголям каменен къс, на който са издълбани стиховете на Е. Багряна: „... сбъдна се пророчеството твое -жив си ти ...“.

    С Международния ден на детето – 1 юни, Стефан Красимиров поздрави и присъединилите се  към похода над 300 възпитаници от детски градини от град Враца.

    „С усмивка и удоволствие ви поздравявам по повод най-слънчевия празник в годината – Международния ден на детето – 1 юни! Нека родолюбивото начинание, в което сте се включили през днешния ден, остави невероятните емоции и спомен във всеки един от вас! Бъдете здрави, енергични и щастливи. Изживейте своето детство безгрижно, с много мечти, смях и добри приятели!“,  се обърна към тях областният управител.

Последни
Анкета
За кого ще работи правителството на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ?

Резултати