Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Образование

ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца изпрати 150 зрелостници

  12.05.2022 19:32
 ППМГ „Акад. Иван Ценов“ – Враца изпрати 150 зрелостници

150 зрелостници от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца прекрачиха за последен път  прага на гимназията. Тържественото изпращане започна с последен час на класа, в който ученици и учители си припомняха най- незабравимите моменти от изминалите години заедно. След това дванадесетокласниците бяха изведени от своите класни ръководители. Под шпалир от мажоретния и танцовия състав на гимназията и с аплодисменти, те се отправиха към двора на училището за тържествено изпращане.

Випуск 2022 беше приветстван от директора на гимназията  Татяна Василева, която им пожела на добър час, успешна реализация,  да следват и изпълняват мечтите си.

Свое авторско стихотворение, посветено на ППМГ „Акад. Иван Ценов“  представи дванадесетокласничката Симона Вутова. Гергана Николаева отправи обръщение към своите завършващи съученици, към преподавателите и към всички тези, които продължават обучението си в гимназията.

В края на тържественото изпращане абитуриентите пуснаха в небето балони с пожелания в бяло, зелено и червено и заедно се хванаха на Дунавско хоро.

 

Последни
Анкета
Ще успеят ли партиите да сформират редовно правителство?

Резултати