Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Видин

XXIII Конкурс „Песен на Свети Валентин“

  04.02.2022 20:14
XXIII Конкурс „Песен на Свети Валентин“

Тази година традиционният песенен конкурс ще се проведе онлайн и в него ще могат да участват талантливи младежи от цялата страна на възраст до 29 години. Организатори на поредното издание на музикалната проява са Община Видин и Местната комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни лица.

Младежите, които имат желание да се включат в конкурса, трябва в срок до 10 февруари (включително) да изпратят видеоклип с изпълнение на избрана от тях песен – допустими са както авторски песни, така и кавъри. Право да участват имат индивидуални изпълнители, дуети и групи. Не е необходимо записът да е професионален – видеото може да е направено и с телефон, важното е звукът да е достатъчно ясен.

Видеозаписите трябва да се изпратят на имейл [email protected] като прикачен файл или като линк към Google Drive, WeTransfer или друг инструмент за споделяне на файлове. В имейла е необходимо да се изпише следната информация: три имена/ име на група; възраст; заглавие на песента; кой изпълнява произведението в оригинал, ако се участва с кавър; телефон за връзка.

На 11 февруари всички получени видеоклипове ще бъдат публикувани в дискусията на събитието: https://www.facebook.com/events/1769126133285543/?ref=newsfeed.

До 10:00 ч. на 14 февруари потребителите на социалната мрежа ще могат да гласуват за изпълнението, което считат за най-добро. Песента, събрала най-много харесвания, ще получи Наградата на публиката.

Всички изпълнения ще бъдат оценени от квалифицирано жури в състав: Диляна Цанкова, диригент на Градски духов оркестър – Видин; Лора Асенова, солист в Ансамбъла за народни песни и танци „Дунав“; Славена Петрова, експерт в Регионален експертно-консултантски и информационен център „Читалища“; Пенка Асенова, председател на Местната комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетни и непълнолетни лица и Дилян Митов, диригент в АНПТ „Дунав“. Те ще определят коя ще е песента на Свети Валентин.

Победителите в XXIII-то издание на конкурса „Песен на Свети Валентин“ ще бъдат обявени на 14 февруари.

4.02.2022

Последни
Анкета
Какви мерки взимате за да се предпазите от грипа и вирусите?

Резултати