Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Видин

Ден на родилната помощ във Видин

  21.01.2022 15:07
Ден на родилната помощ във Видин

Поздравления по случай Деня на родилната помощ

По традиция и тази година на 21 януари Община Видин изрази своето уважение към труда на хората, призвани да помагат за раждането на новия живот. Кметът д-р Цветан Ценков изпрати поздравителен адрес до началника на  Отделението по акушерство и гинекология в МБАЛ „Св. Петка“ д-р Слави Любенов. В него той отбелязва, че екипът на АГО от опитни специалисти и млади професионалисти е силно мотивиран и приема своята работа като мисия.

Общината предостави и парична помощ в размер на 500 лв. за нуждите на отделението. Тя беше връчена от директора на болницата д-р Ивета Найденова на д-р Любенов, а старшата акушерка Наташа Кирова получи красив букет цветя.

            Поздравителни адреси за днешния празник кметът на Видин изпрати и до всички акушерки, работещи в общинското звено „Детско и училищно здравеопазване“. Той им благодари за всеотдайната и високохуманна работа, за усърдието и обичта, с които обгрижват нашите деца. Пожеланието му към тях е да бъдат успешни и да се гордеят с благородната си професия. „Нека най-малките жители на Общината растат здрави под Вашите незаменими грижи! Бъдете изпълнени с увереност, енергия и вяра!“ – пише в адреса. 

21.01.2022

 

Последни
Анкета
Какви мерки взимате за да се предпазите от грипа и вирусите?

Резултати