Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Видин

Фото предизвикателство „Коледен Видин“

  14.12.2021 21:54
Фото предизвикателство „Коледен Видин“

Идеята на инициативата, която ще донесе на видинчани много емоции и страхотни награди, е да подтикне всеки от нас да потърси красотата на нашия град и така да се зареди с празнично настроение. Предизвикателството към жителите на Видин е да запечатат в снимка красивата коледна украса. Колкото по-оригинален е фотосът, толкова по-добре, защото победителите ще бъдат определени с гласуване в социалните мрежи.

За да участвате, е необходимо да направите снимка на тема „Коледен Видин“. Тя може да е панорамна, на елементи от украсата, на конкретно място в нашия град или друго, което ви вдъхновява. Важното е да въплъщава коледната атмосфера на Видин. Следващата стъпка е да изпратите снимката до 20 декември (включително) на имейл [email protected] или като съобщение на Фейсбук страницата на Община Видин https://www.facebook.com/obshtinavidin, като посочите име и фамилия и телефон за връзка.

Всички снимки, получени в определения срок, ще бъдат публикувани в специално създаденото събитие: Фото предизвикателство "Коледен Видин" Потребителите на Фейсбук ще могат да гласуват за тях чрез харесвания, като дадат своя вот до 28 декември (включително).

Авторите на петте най-харесвани снимки ще получат чудесни подаръци. Наградата за първо място е 300 лв. Снимката, класирана на второ място, ще донесе 200 лв. на своя автор. 150 лв. очакват заелия трето място. Има и две поощрителни награди – по 100 лв. за четвърто и пето място.

Няма възрастово ограничение за участниците. Но ако някой от спечелилите е под 18 години, наградата ще получи родител/настойник.

В конкурса нямат право да участват служители на Общинска администрация – Видин.

14.12.2021

Последни
Анкета
Къде ще посрещнете Нова година?

Резултати