Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Монтана

„Екометал“ изкупува стари автомобили за скрап в Монтана

  22.10.2021 16:09
„Екометал“ изкупува стари автомобили за скрап в Монтана

 „Екометал“ отново отвори база за изкупуване на стари автомобили за скрап в Монтана

В Монтана отново отвори врати базата за изкупуване на коли за скрап на „Екометал инженеринг“ ЕООД.

Организацията осигурява безплатен транспорт за колите и взимането им от адреса на клиента, на място заплаща уговорената сума, за което издава надлежните документи – удостоверение за дерегистрация на колата важащо пред КАТ, с което лесно се отписва от Общината, за да не текат повече данъци.

Процедурата е удобна за клиента, лесно се случват нещата и най-вече компанията е добре позната в страната и може да сте спокойни, че работи коректно и според всички изисквания на закона.

Адресът на базата в Монтана е улица Индустриална №12 и работи от понеделник до петък с работно време от 08 до 17 часа, като на телефонен номер 0878 81 77 77 може всеки ден между 08 и 20 часа, включително събота и неделя, да отправяте своите запитвания за цена на кола за скрап. 

Компанията оперира във всички по-големи градове в България, като основната ѝ дейност е изкупуване на излезли от употреба моторни превозни средства за скрап и търговия с метални отпадъци.

„Екометал“ притежава най-голямата, не само в България, но в цяла Източна Европа шредерна инсталация за преработка на автомобили за скрап. Инсталацията е произведена от немската фирма Metso Lindemann. Капацитетът й е 40 т/час. Фирмата е създадена през 2002 година, а още през 2009 година бе обявена за екологична компания на годината.

 

Последни
Анкета
Каква енергия за отопление ще използвате през зимния сезон?

Резултати