Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Здраве

Враца има специализирана очна болница

  02.07.2021 22:15
Враца има специализирана очна болница

Враца има специализирана очна болница с модерна апаратура

Във Враца отвори врати специализирана очна болница с операционни и стационар. Медицинският център разполага с модерна апаратура и единствения в региона очен скенер.

На официалното откриване присъства кметът Калин Каменов, който поздрави д-р Ралчовски за поредната инвестиция в сферата на здравеопазването. “Екипът от професионалисти и модерната медицинска апаратура в болницата ще осигурят качествено лечение и грижи за нуждаещите се не само от Враца, но и от региона. Бъдете здрави!” - каза още Каменов.

Собственикът на клиниката д-р Иво Ралчовски заяви, че стремежът на специалистите от екипа му е да се разшири профилактиката и ранната диагностика на очните заболявания. “За мен тази клиника е сбъдната мечта, защото тя ще работи за хората. Благодаря на всички, които ме подкрепиха при реализирането на проекта” - допълни още Ралчовски.

В медицинския център освен очни прегледи и изследвания, се осъществяват и високоспециализирани кардиологични изследвания. Операционният блок на клиниката включва две зали.

На събитието присъстваха още: председателят на Общинският съвет д-р Владимир Христов, лекари, представители на академичната общност, на здравни институции и на местния бизнес.

 

Последни
Анкета
За кой ще гласувате на Парламентарните избори на 2 октомври 2022 г.?

Резултати