Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Политика

Новите зам.областни управители в Северозапада

  28.05.2021 21:30
Новите зам.областни управители в Северозапада

Министър-председателят Стефан Янев назначи нови заместник областни управители. Ето кои са новите зам.областни управители в Северозапада - Враца, Видин и Монтана:

Назначени са двама заместник областни управители на Област Враца – Милчо Стефанов и Борислав Борисов. Милчо Стефанов е магистър зооинженер. През периода 2007 г. – 2018 г. е работил в ТД „Държавен резерв“ – Враца.

 Борислав Борисов е завършил Стопанската академия „Д. А. Ценов“ – Свищов. Заемал е ръководни позиции в различни банкови институции.

Шишман Чаушев е назначен за заместник областен управител на Област Видин. Той е магистър по икономика. Работил е в структурите на НАП, „Булгаргаз“ ЕАД, „Електроенергиен системен оператор“ ЕАД, ТЕЦ Варна ЕАД.

Латинка Симова е назначена за заместник областен управител на Област Монтана. Дълги години е работила в сферата на образованието като от 1998 г. до 2008 г. е помощник-директор по учебната дейност на Средно общообразователно училище „Иван Вазов“ в град Вършец, три години е на поста директор на дирекция в Община Вършец, а от февруари 2012 г. до ноември 2015 г. е директор на дирекция „Административно-правни дейности“ в Община Враца.

Последни
Анкета
За кой ще гласувате на Парламентарните избори на 2 октомври 2022 г.?

Резултати