Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Спорт

Каменица Фен купа пристига във Враца

  27.07.2022 12:46
Каменица Фен купа пристига във Враца

На 30 и 31 юли на спортен комплекс „Winbet арена“ ще се проведе последният от регионалните турнири на сезон 2022

 Враца ще бъде домакин на последното по ред регионално състезание от сезон 2022 на футболния турнир за любители Каменица Фен купа. Броят на заявилите участие отбори е 52. Те ще премерят сили на 30 и 31 юли в спортен комплекс „Winbet арена“. Кои са те и кога ще се проведат двубоите можете да прочетете тук.

Първите мачове от регионалните турнири започват още в събота, 30 юли, от 08.30 часа. В неделя ще се проведат осминафинал, четвъртфинал и полуфинал. След това от 14.30 часа ще се изиграе и финалният мач, на който ще се реши регионалният победител на Каменица Фен купа за Враца. В неделния ден ще присъстват и специални гости – Валентин Станчев, бивш български футболист, нападател, а от началото на 2014 г. изпълнява длъжността Главен селекционер на ДЮШ на ПФК Лудогорец Разград. Другият специален гост е централният защитник Росен Кирилов.

Вече са ясни имената на 11-те финалисти, които ще премерят сили за спечелване на триумфалния приз на Каменица Фен купа по време на финала в Пловдив на 10 и 11 септември. Тази неделя ще разберем и кой ще бъде победителят от регионалния турнир в гр. Враца, който ще има шанса да се бори за голямата награда на Каменица Фен купа 2022 – представяне на страната ни на Европейското клубно първенство по мини футбол в Унгария.

За да не скучае никой на зеления килим, организаторите са се погрижили за приятното прекарване не само на участниците, но и на техните семейства и приятели, които са решили да ги подкрепят на място. „Не се сърди човече“, „Точен шут“, „Дженга“, „Изтегли въжето“ и табла са само част от подготвените игри. Един от всички участници в игрите на терен ще има шанса да спечели 365 бири Каменица за споделяне с приятели. Планирани са и атракции за по-малките фенове, както и много интересни награди, предоставени от организаторите Каменица и партньорите.  Входът за всички събития е свободен.

Футболната инициатива е подкрепена от Българска асоциация мини футбол (БАМФ), спортният бранд на Христо Стоичков H8S и италианският производител на спортни облекла и екипировка Givova, които са и официални партньори. Със специални спортни комплекти, осигурени от марката H8S Hristo Stoitchkov, ще си тръгнат победителите в регионалния турнир.

За повече информация, следете официалния уеб сайт на турнира  kamenitzafancup.bg, както и Facebook страницата www.facebook.com/kamenitzafancup и Instagram профила @kamenitzafancup.

Наздраве за футболните моменти с Каменица!

 

Последни
Анкета
Къде ще почивате това лято?

Резултати