Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Спорт

Ново попълнение в ОФК „Локомотив” - Мездра

  20.07.2022 16:42
Ново попълнение в ОФК „Локомотив” - Мездра

ОФК Локомотив - Мездра привлече бившия капитан на ФК Дреновец

Третодивизионният ОФК Локомотив - Мездра привлече още едно ново попълнение. Това е 28-годишният нападател Ивайло Орлинов, който обичайно играе на фланга на атаката като ляво или дясно крило.

Ивайло Орлинов е роден на 21 октомври 1993 г. в Берковица. Юноша е на ПФК Монтана 1921, след което облича екипите на Ком - Берковица, Левски 2020 - Лом във Втора лига и Дреновец.

Орлинов е поредното, четвърто попълнение в лятната селекция на „железничарите“. Преди него в отбора се завърнаха вратарят Ивайло Сайков (25 г.), централният защитник Мариян Кусев (21 г.) и десният халф-бек Ивайло Бояджиев (25 г.).

На проби в момента са двама млади нападатели - юношата на Локомотив - София Иво Иванов и Венелин Йотов, който е юноша на Ботев - Враца, играл през последния сезон в Академик - Свищов и Дреновец.

Очаква се в началото на м. август към тима да се присъедини още един опитен атакуващ футболист със сериозен стаж в Първа и Втора професионална лиги.

Тази събота, 23 юли, ОФК Локомотив приема ФК Дреновец в третата контролна среща от предсезонната си подготовка. Проверката е от 18:00 часа на градския стадион в Мездра. В предишните две проверки момчетата на треньора Диан Попов загубиха от Вихър - Славяново с минималното 0:1 и победиха дублиращия отбор на Ботев - Враца с 3:1 (голмайстори: Деян Иванов, Николай Ганчев от дузпа и Стефан Стефанов).

Последната проверка на локомотивци е на 30 юли с Надежда - Доброславци отново на собствен терен.

Шампионатът в Северозападната Трета лига стартира на 6 август. Жребият за новото първенство ще бъде изтеглен на 29 юли, когато в Зоналния съвет на БФС - Велико Търново ще се проведе традиционното съвещание с представители на футболните клубове преди началото на спортно-състезателния сезон 2022/2023.  

Последни
Анкета
Къде ще почивате това лято?

Резултати