Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Бизнес

Kaufland България търси новите „Управители на бъдещето“

  02.06.2022 18:49
Kaufland България търси новите „Управители на бъдещето“

Най-големият проект за развитие на млади таланти на компанията ще се проведе за четвърта година

 Kaufland България започна набирането на кандидатури за новото издание на кариерната програма „Управители на бъдещето“. Участниците в нея ще могат да се запознаят отблизо с работата в отделите „Продажби“, „Отдаване под наем“ и „Подбор и работодателска марка“.

„Управители на бъдещето“ е най-големият проект за развитие на млади таланти на Kaufland България. Програмата, която ще се проведе за четвърта година, е насочена към завършващи студенти с малък или без никакъв професионален опит. Чрез нея те могат да започнат 12-месечно обучение, като преминат през различни структури и отдели, по време на което се подготвят за експертна или ръководна позиция в компанията.

В рамките на програмата „Управители на бъдещето“ участниците придобиват задълбочени познания за работните процеси в Kaufland. Програмата протича по стриктен обучителен план, допълнен от регулярни срещи за обратна връзка с ментор и/или представители на отдел „Обучение и развитие“. Също така, компанията предлага допълнителни вътрешни и външни обучения на всички участници, насочени към развитието на ключови познания и компетенции (специфични за сектора знания и "меки" умения – за развитие на презентационни, комуникационни и лидерски качества).

Благодарение на програмата пред младежите се откриват възможности да ръководят или да участват в разнообразни национални и международни проекти и да обменят опит със служители на компанията и от другите европейски държави в семейството на Kaufland. В допълнение, участниците получават възнаграждение в размер, съответстващ на заплащането за позициите, за които се подготвят, както и пълния пакет социални придобивки, който компанията осигурява на всички свои служители.

В рамките на периода април 2021 – април 2022 година десет души завършиха своята програма и се реализираха успешно в различни звена на Kaufland България.

Друга кариерна инициатива на Kaufland България, насочена към любопитни и амбициозни бъдещи търговци, е „Търговска академия 2022“ – програма, която цели да подготви специалисти в дирекция „Търговия и Маркетинг“. Академията ще продължи 1 година, в която ментори от компанията, както и външни експерти ще работят заедно с подбраните кандидати в различни направления. Фокусът на обучението им ще е по теми като „Водене на преговори“, „Ефективна комуникация“ и „Управление на конфликти“. Избраните участници ще научат техники и теории за това как да са по-ефективни в бизнес общуването, как да се справят в конфликтни ситуации и как да владеят изкуството на преговорите. В обучителния план е заложено и участие в реални преговори и разрешаване на бизнес казуси.

Желаещите да се включат в някоя от двете програми, могат да го направят чрез директно кандидатстване на кариерния ни уебсайт: www.kariera.kaufland.bg

Kaufland България има традиции в редица обучителни проекти, създаващи по-силна връзка между образованието и бизнес практиката. Компанията е сред първите в страната, която работи и развива програма за дуално обучение. Също така, между 70 и 100 ученици преминават през дългогодишната практикантска програма на Kaufland, която осигурява лятна работна практика за пълнолетни ученици.

За Kaufland България

За Kaufland България: Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от близо 1,7 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 6 500 служители. През 2022 г. компанията разполага с 61 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Последни
Анкета
За кого ще работи правителството на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ?

Резултати