Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Спорт

Купа и медал за врачанските стрелци на Републикански турнир

  09.05.2022 16:29
Купа и медал за врачанските стрелци на Републикански турнир

 Отборът по стрелба на Спортен клуб „Спартак –Враца” при ОД на МВР - Враца взе участие в 26- я Републикански турнир по стрелба „БИНЕВ, ТРОШАНОВ, АНГЕЛОВ’’.

Турнирът се  състоя на 4-ти и 5-ти май 2022 г. в София, на стрелбището на  Академия – МВР. Състезанието се провежда в памет на полицаите,  загинали при изпълнение на служебния си дълг – старши сержант Ангел Ангелов от IX РПУ, капитан Йордан Бинев и старши сержант Красимир Трошанов от РДВР – София, които бяха застреляни на 3 май 1996 г. в  ж.к „Люлин” при изпълнение на служебните си задължения.

 Отборът на  СК „Спартак -Враца’’ се прибра с актив от една купа и един медал. Ивайло Флоров спечели трето място в индивидуалната надпревара при мъжете. Мъжкият отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Румен Николов  безапелационно спечели купата за първо място. В комплексното класиране отбора на ОД на МВР - Враца се класира на четвъртото място.

В турнира взеха участие 25 отбора и 101 състезатели от Национални служби и Областни Дирекции на МВР, като същия е последна проверка на стрелковите умения преди Републиканското първенство, което ще се проведе през юни  във Варна.  

Последни
Анкета
Ще успеят ли партиите да сформират редовно правителство?

Резултати