Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Здраве

Община Мездра и БЧК поздравиха медиците от МБАЛ

  07.04.2022 14:22
Община Мездра и БЧК поздравиха медиците от МБАЛ

Община Мездра и БЧК поздравиха медиците от МБАЛ по повод техния професионален празник

Представители на Община Мездра и на общинската организация на Българския червен кръст (БЧК) поздравиха лекарите, акушер-гинеколозите, медицинските сестри, санитарите, лаборантите и всички останали специалисти по здравни грижи в Многопрофилната болница за активно лечение в града по случай техния професионален празник.

От името на Община Мездра заместник-кметът „Икономическо развитие, социални и хуманитарни дейности“ Нели Минева подари на управителя на лечебното заведение д-р Соня Съботинова икона на небесния покровител на българския народ Св. Иван Рилски Чудотворец и й връчи поздравителен адрес от кмета Иван Аспарухов.

„Приемете от името на Община Мездра и на цялата местна общност най-сърдечни поздрави по повод 7 април - Световен ден на здравето и професионален празник на работещите в системата на здравеопазването, се казва в поздравителния адрес.

Благодарим Ви за всеотдайните грижи, които полагате за опазване на най-ценното нещо, което притежаваме - човешкото здраве и живот. Бъдете все така отговорни към Вашата хуманна професия. Бъдете търпеливи, бъдете упорити, бъдете силни.

Нека ежедневните Ви усилия да получават заслужена благодарност и признание от Вашите пациенти! Пожелаваме Ви да сте здрави. За да може, благодарение на Вашите знания, умения и опит, жителите на община Мездра да продължат да получават качествени медицински грижи!

Разчитайте на нашата безрезервна подкрепа!

Честит професионален празник!“

Началникът на отдел „Образование, социални дейности и здравеопазване“ в Община Мездра Елена Нанова и председателят на Общинския съвет на БЧК Наталия Христова-Горанова също поздравиха здравните работници с техния професионален празник и в знак на уважение и признателност им подариха цветя.

От свое име и от името на колегите си д-р Съботинова благодари на Община Мездра и на БЧК за оказания жест на внимание.

Последни
Анкета
Ще успеят ли партиите да сформират редовно правителство?

Резултати