Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Бизнес

Годишни награди за работодател в област Враца за 2021 г.

  25.01.2022 14:26
Годишни награди за работодател в област Враца за 2021 г.

Годишни награди за работодател, инвестирал в здравословни и безопасни условия на труд в област Враца  за 2021 година.

Под егидата на областният управител на област Враца,  за трета поредна година стартира процедура по номинация за годишни награди за работодател, инвестирал в здравословни и безопасни условия на труд в област Враца.  

    Основната цел на присъждането на наградата е да се насърчат усилията на все повече институции/организации, както и конкуренцията между тях, което на свой ред да доведе до по-ефективни политики, насочени към постигане на подобряване на условията на труд в област Враца.

    Право да номинират имат работодателски организации, синдикати, работници и служители в предприятия, фирми и институции, неправителствени организации и медии на територията на област Враца.

    Право да участват в конкурса имат всички фирми в сферата на: производството, услугите, както и институции на територията на област Враца в сектор – административна дейност.

    Номинациите са  в следните категории:

- Инвестиция в подобряването на работната среда, с цел опазване живота, здравето и работоспособността на работниците и служителите.
- Обучение на персонала, вкл. мотивационно, за познаване и спазване на здравословните и безопасни условия на труд.
- Въведена иновация в подобряването на условията на труд.

    Кандидатстването е по сектори (производство, услуги и административна дейност), като по същия начин ще се извършва и класирането от Областния съвет по условия на труд и последващото награждаване.

    Срок за представяне на писмените предложения(номинации): до 00:00 часа на 10 март 2022 г., в секретариата на Областния съвет по условия на труд – област Враца, по електронната поща на Областна администрация –Враца: [email protected].

    Церемонията по награждаването на класираните в конкурса:  „Годишни награди за работодател, инвестирал в здравословни и безопасни условия на труд в област Враца“ за 2021 година ще се състои на 28 април – Световен ден на безопасност и здраве при работа.            

 

 

 

Последни
Анкета
Какви мерки взимате за да се предпазите от грипа и вирусите?

Резултати