Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Избори

"Продължаваме Промяната" почете народните будители

  01.11.2021 22:32
 \

Кандидатите за народни представители от "Продължаваме Промяната" - Враца отбелязаха Деня на народните будители с поднасяне на венец.

Екипът на „Продължаваме Промяната“ - Враца поднесе венец пред паметника на Св. Софроний Врачански. Кандидатите за народни представители от движението са завършили средното си образование в град Враца и посетиха училищата, които са положили основата за техните успехи в живота.

„Благодарим за труда на всички наши учители! Вярваме, че всеки трябва да познава корените си и да върне доброто към обществото, което го е изградило като личност. В екипа на нашата местна листа също имаме учители, които продължават призванието на своите будители. Искаме специално да поздравим Тодор Мечкарски, който е преподавател по дисциплините „Сценична реч“, „Правоговор“ и „Техника на говора“ в НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“ – от 2011 г., като понастоящем е доцент. Адмирации изказваме и към работата на Ивайло Йорданов, чиято лична кауза е да обучава врачани на ИТ умения, с които да се преквалифицират и да работят престижна работа без да напускат родното си място. Освен това, той е ментор в предприемаческа програма Тийноватор, където учи децата в гимназиален етап как се създават и развиват бизнес идеите.“ – споделиха от „Продължаваме Промяната“ - Враца за „Враца плюс”.

Водачът на листата маг. инж. Деница Симеонова припомни, че сред най-важните приоритети в тяхната програма е да има качествено образование, за да могат всички деца да завършват училище без нужда от частни уроци.

„Продължаваме Промяната“ е с номер 25 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

             

 

 

 

Последни
Анкета
Каква енергия за отопление ще използвате през зимния сезон?

Резултати