Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Вести от Дунав до Балкана
Крими

Министър Рашков награди ст. комисар Цветко Нинов

  27.07.2021 18:58
Министър Рашков награди ст. комисар Цветко Нинов

Министър Рашков награди ст. комисар Цветко Нинов – директор на ОДМВР-Враца

Вътрешният министър награди петима директори на областни дирекции, доказали в най-голяма степен своя професионализъм при изпълнението на задачите на МВР, свързани и с проведената мащабна полицейска операция преди парламентарните избори

"Днес, с най-голямо удоволствие, награждавам колеги, доказали своя професионализъм и инициативност, добра организация и ръководство при проведената мащабна полицейска операция на територията на страната за предотвратяване на престъпления, свързани с купуването на гласове и дискредитиране на изборния процес. Виждаме нашите усилия за провеждането на честни и прозрачни избори и за намаляване до минимум на криминалния вот. Считам, че трябва да имаме самочувствието за вложения от МВР принос в това да намалим този вот и в най-голяма степен българските избиратели да дадат своя глас за партиите и коалициите, които смятат, че ще решат техните проблеми", заяви министър Бойко Рашков.

На кратка церемония той награди  петима директори на областните дирекции на МВР -  Варна, Враца, Кърджали, Пловдив и Хасково и им благодари сърдечно за осъщественото ръководство на служителите по места и създадените условия при изцяло спазване на законоустановените норми да бъдат извършени комплекс от дейности, свързани със събирането, обработването и проверките на получени сигнали, профилактика на лица от криминалния контингент, занимаващи се с търговия на гласове.

Ст. комисар Атанас Михов, директор на ОДМВР-Варна е отличен с „Почетен знак на МВР-II степен“

Ст. комисар Венцислав Кирчев – ВПД директор  на ОДМВР-Хасково бе награден с „Почетен знак на МВР – III степен“

„Почетен медал на МВР“ получиха : ст. комисар Петър Тодоров – ВПД директор на ОДМВР-Пловдив; ст. комисар Щерю Милчев – директор на ОДМВР-Кърджали, и ст. комисар Цветко Нинов – директор на ОДМВР-Враца.

Последни
Анкета
За кой ще гласувате на Парламентарните избори на 2 октомври 2022 г.?

Резултати