Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Избори

Кандидатът за кмет Красимир Богданов поведе шествие по улиците на Враца

  26.10.2023 14:24
 Кандидатът за кмет Красимир Богданов поведе шествие по улиците на Враца

Кандидатът за кмет Красимир Богданов поведе шествие по улиците на Враца. След него, с развети български знамена преминаха кандидатите за кметове на кметства и за общински съветници от МК ВМРО-БНД (НДСВ, БСД-ЕВРОЛЕВИЦА, ПАРТИЯ КОНСЕРВАТИВНА БЪЛГАРИЯ, БДФ), много симпатизанти и патриотично настроени граждани.
Множеството премина по пешеходната зона от площад „Македония“ до площад „Христо Ботев“ с призиви към врачани да не се страхуват да развяват гордо българския флаг, напоен с кръвта на хиляди герои. Заедно с това, шестващите заявиха, че никога няма да позволят, някой да забранява и изличава знамето на България и националния празник 3 март. В своеобразния урок по родолюбие, Богданов припомни на врачанското гражданство значението на паметните места по маршрута - мемориалът на загиналите врачани във Втората световна война и жертвите на англо-американските бомбардировки през 1944 г., родната къща на революционера Никола Войводов, паметниците на Св. Софроний епископ Врачански и националните герои Васил Левски и Христо Ботев.
Под бурните аплодисменти на присъстващите, паметната вечер завърши с представянето на кандидатите на МК ВМРО-БНД (НДСВ, БСД-ЕВРОЛЕВИЦА, ПАРТИЯ КОНСЕРВАТИВНА БЪЛГАРИЯ, БДФ) и увереността, че за врачани предстоят достойнство, самочувствие и просперитет.

Гласувайте с № 70 за Красимир Богданов и листата за общински съветници!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!