Враца плюс - вести от Дунав до Балкана
Избори

Гласувайте за Деян Войкин с № 66 и преференция 103

  26.10.2023 14:04
Гласувайте за Деян Войкин с № 66 и преференция 103

Ако искаме нещо да се промени във Враца- трябва да гласуваме на 29-ти октомври.

 Ако наистина искаме да разберем дали в политиката може да има добри и независими хора, трябва да ги посочим и да гласуваме. Кметове и съветници избрани от списъци на купени и зависими хора не работят за обществен интерес, а винаги поставят скритите договорки на първо място. Ако искаме град Враца да бъде управляван прозрачно и с визия, защото мандатът е 4-годишен и той предопределя бъдещите десетилетия, значи трябва да гласуваме! - споделя Деян Войкин, областен координатор на  "Продължаваме Промяната" във Враца, част от екипа на партията от самото начало през октомври 2021 г. 

Професионалният път на Деян Войкин започва през 2010 г. в структурата на ГДИН, където работи до 2014 г. След няколко студентски бригади и преди завършване на университета започва работа в мулти-милионна международна компания, израства до експерт в сферата на продажби на Apple продукти. Занимава се професионално и с японска кухня. В процес на специализиране е и като софтуерен инженер.

 Областен координатор на “Продължаваме Промяната” за област Враца. Магистър e по “Политология, дипломация и национална сигурност” от Великотърновския университет “Св.Св. Кирил и Методий”.

Деян е отдаден баща и активист, един от учредителите на “Гражданска организация за развитие на Северозападна България”. 

За Деян Войник гласувайте с № 66 и преференция 103

Купуването и продаването на гласове е престъпление!